Systeemeisen

PodoFile werkt op iedere computer met Windows 10 of 11.

Windows RT of Windows ARM wordt niet ondersteund. Windows 10 S-editie dient ge-upgrade te worden naar een volwaardige Windows 10 versie, voor meer informatie zie de Microsoft website: support.microsoft.com

Wat gebeurt er met de ingevoerde gegevens?

Besluit je om PodoFile te blijven gebruiken na de proefperiode, dan blijven alle ingevoerde gegevens gewoon bewaard. Je kan dus gerust tijd besteden aan het perfect inrichten van PodoFile voor jouw praktijk (denk bijv. aan sjablonen voor rapportages).

In de proefperiode kan je PodoFile vrijwel volledig gebruiken, enkele onderdelen zijn echter niet bruikbaar tijdens deze periode (voornamelijk onderdelen m.b.t. koppelingen met andere partijen).

Wanneer PodoFile bestellen?

Wanneer de demo van PodoFile bevalt, raden wij aan om het programma te bestellen vóórdat de periode van 60 dagen is verstreken. Na het bestellen ontvang je een factuur, na betaling daarvan ontvang je een registratiecode, waarmee je PodoFile kunt activeren.

Is de 60-dagen periode verstreken dan kan je nog wel gegevens raadplegen, maar wordt het invoeren c.q. aanpassen van gegevens geblokkeerd. Wanneer je direct door wilt kunnen werken, is een aantal werkdagen eerder bestellen dus noodzakelijk.