Wanneer PodoFile bestellen?

Wanneer de demo van PodoFile bevalt, raden wij aan om het programma te bestellen vóórdat de periode van 60 dagen is verstreken. Na het bestellen ontvang je een factuur, na betaling daarvan ontvang je een registratiecode, waarmee je PodoFile kunt activeren.

Is de 60-dagen periode verstreken dan kan je nog wel gegevens raadplegen, maar wordt het invoeren c.q. aanpassen van gegevens geblokkeerd. Wanneer je direct door wilt kunnen werken, is een aantal werkdagen eerder bestellen dus noodzakelijk.

Met of zonder Boekhouden Compleet?

Boekhouden Compleet doet precies wat de naam al zegt: Het maakt het boekhouden in PodoFile helemaal compleet. Inclusief bankboek, volledig memoriaal, jaarafsluiting en meer. Verrassend eenvoudig en handig in gebruik. Wie de boekhouding aan een boekhouder overlaat betaalt jaarlijks veel geld aan die boekhouder. Het zelf alles bijhouden in PodoFile maakt alles gemakkelijk, snel en overzichtelijk. Verwerk binnen PodoFile zowel in- als uitgaven en aan het eind van het jaar levert dit dan de balans. Snel en gemakkelijk elk jaar een grote kostenbesparing tegen een zeer geringe meerprijs!

Geen vragen gevonden