Meer tijd voor je cliënt

Mensen helpen om beter in hun vel te zitten. Dat is je werk. Natuurlijk wil je dat met alle zorg en aandacht doen. Daarom neemt Evry je administratief werk uit handen. Van declareren naar gemeenten en verzekeraars tot cliëntdossiers bijhouden en afspraken inplannen. Alles is snel en goed geregeld met Evry. Zodat jij makkelijker je werk kunt doen. En meer tijd hebt voor je cliënt.

Alles-in-één: declareren, cliëntdossiers bijhouden en afspraken inplannen

Wat je ook nodig hebt voor je administratie: met Evry kan het. En het werkt ook nog eens makkelijk. Daarnaast koppelt Evry cliëntdossiers aan afspraken en declaraties. Zo is je administratie betrouwbaar én snel gedaan.

Eenvoudig uitnodigen voor ROM vragenlijsten

Wanneer je EvryROM gebruikt is alles handig geïntegreerd binnen het cliëntendossier, op een apart tabblad ROM. Dus nooit meer los inloggen op een ROM portaal, maar alles direct inzichtelijk. Ook heeft Evry directe koppelingen met Reflectum, LVVP en Telepsy.

Makkelijk cliëntgegevens aanleveren via DBC-informatiesysteem DIS

De gegevens uit het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) stuur je gepseudonimiseerd en snel naar de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Handig, want dit ben je als GGZ-behandelaar verplicht.

Inclusief alle WMO en JW berichten

Alle interactie tussen jou en de gemeentes met één druk op de knop geregeld! Of je nou een verzoek om toewijzing, een startbericht, een stopbericht of een declaratie stuurt, Evry maakt het je makkelijk. Ook je toewijzingen verwerk je eenvoudig!

Video uitleg

4.000+

Blije gebruikers van Evry

Voor elke psycholoog

Evry is er voor iedereen. Of je nu voor jezelf, een grotere praktijk of een multidisciplinaire organisatie werkt.

Psychologen kiezen voor Evry omdat het een gebruiksvriendelijk en betaalbaar pakket is, dat aansluit op hun vakgebied. En waarmee je alles kunt regelen wat je nodig hebt.

Nog meer mogelijkheden?
Dat kan met onze aanvullende modules.

Start je gratis proefmaand

Probeer Evry eerst 30 dagen uit

Zonder verplichtingen. Wel zo prettig, want dan weet je precies wat je in huis haalt.