Meer tijd voor je cliënt

Het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam vraagt van jou als acupuncturist de nodige zorg en aandacht. Je wilt dus niet onnodig tijd hoeven te besteden aan administratief werk. Daarom neemt Evry zoveel mogelijk uit handen. Van declareren tot cliëntdossiers bijhouden en afspraken inplannen. Alles is snel en goed geregeld met Evry. Zodat jij makkelijker je werk kunt doen. En je volledig kan focussen op je cliënt.

Alles-in-één: declareren, cliëntdossiers bijhouden en afspraken inplannen

Wat je ook nodig hebt voor je administratie: met Evry kan het. En het werkt ook nog eens makkelijk. Daarnaast koppelt Evry cliëntdossiers aan afspraken en declaraties. Zo is je administratie betrouwbaar én snel gedaan.

Visuele aantekeningen

Door middel van de schets-tool is het mogelijk om aan te geven waar diverse naalden op het lichaam zijn geplaatst. Ook kan er tekst bijgevoegd worden om bijzonderheden aan te geven.

Aanpasbaar

Binnen de flexibele opzet van Evry is het mogelijk eigen tabbladen aan te maken. Op die manier kan elke Evry naadloos aansluiten bij de bestaande praktijk. Zo kan men bijvoorbeeld een eigen behandelplan of vragenlijst toevoegen.

Gemakkelijk factureren

Facturen geheel volgens de NZA richtlijnen kan Evry geheel automatisch genereren. De layout is hierbij geheel vrij in te richten. AGB codes worden automatisch toegevoegd aan de factuur en lidmaatschapnummers van verenigingen waarbij je aangesloten bent zijn gemakkelijk toe te voegen. Op die manier is de cliënt gegarandeerd van een zorgeloos declaratie proces.

Gratis voedingsberekening module inbegrepen

Combineer je je werk als acupuncturist met life-style coaching? Dan kun je in Evry ook gratis gebruiken maken van de uitgebreide voedingsberekenings-module. De keuze is aan jou.

Webagenda

Met de EvryWebagenda kunnen cliënten gemakkelijk online afspraken bij de praktijk maken, gewoon via je eigen website.

Flexibiliteit

maakt dat Evry zich aan jou aanpast, in plaats van jij aan de software

Een aantal van de mogelijkheden speciaal voor acupunctuur

Gemakkelijk factureren
Compleet cliëntendossier
Speciale schets-module
Uitbreidbaar met eigen tabbladen
Betaalbaar
Uitbreidbaar met EvryWebagenda

Voor elke acupuncturist

Evry is er voor iedereen. Of je nu voor jezelf, een grotere praktijk of een multidisciplinaire organisatie werkt.

Acupuncturisten kiezen voor Evry omdat het een gebruiksvriendelijk en betaalbaar pakket is, dat aansluit op hun vakgebied. En waarmee je alles kunt regelen wat je nodig hebt.

Nog meer mogelijkheden?
Dat kan met onze aanvullende modules.

Start je gratis proefmaand

Probeer Evry eerst 30 dagen uit

Zonder verplichtingen. Wel zo prettig, want dan weet je precies wat je in huis haalt.