Voor ons is het EvryAfsprakenbureau onmisbaar!

Met 14 vestigingen en een team van 7 diëtisten is het zeer efficiënt werken als de binnengekomen telefoontjes direct in het dossier staan en waar mogelijk ook zijn opgelost.

Ervaring van Ellen

Met 14 vestigingen en een team van 7 diëtisten is het zeer efficiënt werken als de binnengekomen telefoontjes direct in het dossier staan en waar mogelijk ook zijn opgelost. De NAW gegevens van een nieuwe cliënt worden ingevoerd. Dit scheelt enorm veel tijd en is daarmee winstgevend. Telefoontjes waarop door ons als diëtisten actie moet worden ondernomen staan als actiepunt in het dossier vermeld en wij worden via email op de hoogte gebracht van dat actiepunt. Echter mocht het om urgentie gaan dan bestaat de mogelijkheid om door te verbinden.

Voor ons is dit erg plezierig omdat we administratief worden ontlast, en we zijn alle werkdagen zeer goed bereikbaar, ook in vakanties, cliënten zelf hoeven geen voicemail in te spreken. De combinatie van het EvryAfsprakenbureau met de EvryWebagenda maakt het plaatje compleet voor de manier van werken in de huidige tijd.